Kontakta oss

Kontakta oss

Vad trevligt att du besöker vår hemsida!

guldklimpen logotype

Telefonnummer: 0703-27 29 18
Mailadress: lindmark77@gmail.com

Storumans kommun (västerbotten) Gunnarn. 

Adress: Stationsvägen 28 ,923 42 Gunnarn.

Kärnborrning
Diamantborrning
Ovan jord borrning
Konsulttjänster
Vandrarhem

GULDKLIMPEN AB

GULDKLIMPEN AB är specialiserade på kärnborrning och diamantborrning, med fokus på att leverera högkvalitativa resultat och nöjda kunder. Vi har bedrivit kärnborrningsverksamhet sedan 2006 och har 28 års samlad erfarenhet inom branschen. Vi utför arbeten i Sverige och hela Skandinavien, inklusive Norrland och Västerbotten. Med erfarna borrare och moderna borr-riggar, garanterar vi effektiva och pålitliga tjänster året runt.

VAD VI GÖR

Vårt fokus ligger i att göra ett bra jobb, leverera den kärna ni vill ha och att få många nya, nöjda kunder. Kontakta oss när ni vill ha kärnborrning eller diamantborrning utfört. Vi utför arbete i Sverige samt Skandinavien, inklusive Norrland och Västerbotten.

VARFÖR VÄLJA OSS

Våra erfarna och kompetenta borrare jobbar i några av branschens absolut bästa borr-riggar, där arbetsmiljön är prioriterad. Tillsammans har vi lång erfarenhet av att jobba med året-runt borrningar, vilket garanterar att vi kan hantera alla typer av projekt under alla förhållanden. Med vår kunskap och vår moderna utrustning kan vi säkerställa högsta kvalitet och effektivitet i alla våra uppdrag. Välj oss för pålitlig och professionell service.